Avinstallera Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids är skyddat mot att ditt barn avinstallerar. När du avinstallerar Kaspersky Safe Kids måste du ange ett lösenord för administratörskonto och ditt lösenord för My Kaspersky-konto. Ge inte dessa lösenord till dina barn. Se till att dessa lösenord är starka så att dina barn inte kan lista ut dem. Om ditt barn listar ut dessa lösenord kan de avinstallera Kaspersky Safe Kids från dator i smyg.

Programmet meddelar dig om alla försök att avinstallera Kaspersky Safe Kids.

Avinstallera Kaspersky Safe Kids från datorn